5 Συμβουλές για αυτομασάζ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για άμεση ανακούφιση από τον πονοκέφαλο

Τα εγκεφαλικά βασανιστήρια είναι ακρωτηριαστικά και παντού έρχονται στις πιο περίεργα δυσάρεστες στιγμές. Μπορεί να βρίσκεστε σε μια κοινωνική συγκέντρωση ή μπορείτε να καταφέρετε κάτι που απαιτεί τη γενικά παράλογη ιδέα σας. Ανεξάρτητα από οτιδήποτε, οι εγκεφαλικοί πόνοι μετά βίας μπορούν να συγκρατηθούν μέχρι να μείνετε σε μασαζ κατ οικον αδράνεια. Θα ήταν υπέροχο εάν μια εγκεφαλική διαταραχή μπορούσε βασικά να παραμείνει εντελώς μακριά, αλλά όχι πραγματικά καθώς κάποιος από εμάς είναι ιδιαίτερα τυχερός υπό το φως του γεγονότος ότι στο σύνολό μας τις έχουμε και το 4 έως 5% από εμάς τις αντιμετωπίζουμε ο καθένας και κάθε μέρα.

Παρόλα αυτά, είμαστε τυχεροί καθώς υπάρχουν διαδικασίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόρριψη αυτής της απεχθούς ημικρανίας. Μία από αυτές τις διαδικασίες είναι η αυτοτριβή. Ακριβώς όταν δεν υπάρχει κανένας μασαζ κατ οικον τριγύρω για να σας κάνει το τρίψιμο της πλάτης, μπορείτε να το κάνετε σχεδόν χωρίς τη βοήθεια άλλου. Η έρευνα δείχνει ότι ένα κολοσσιαίο κομμάτι από εμάς ασκούμε από τώρα κάποιο είδος αυτο-χρησιμοποίησης όταν εμφανίζεται μια εγκεφαλική έξαρση. Αυτό το κάνουμε καθαρίζοντας τους χώρους καταφυγίου ή ασύλου μας. Όσον αφορά την αληθοφάνεια, κάθε άτομο είναι ασυνήθιστο, επομένως οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο καθένας έχει άλλο χρόνο αντίδρασης και μπορεί να απαιτήσει μια διαδικασία υποκατάστασης για να απελευθερωθεί από ένα συγκεκριμένο είδος εγκεφαλικής έξαρσης.

Πρώτα λοιπόν, πάρτε έναν τόνο υγρών. Αφού το κάνετε αυτό, η ανοιχτή πόρτα εμφανίστηκε για να προχωρήσει προς το πίσω τρίψιμο. Θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για να το κάνετε θρίαμβο:

Βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε είναι εξαιρετικό. Αυτό συνιστά ότι το δωμάτιο πρέπει να είναι ανίσχυρο και να ηρεμεί. Υποσχεθείτε ότι θα κλείσετε την είσοδο για να μην σας απογοητεύσει κανείς.
Χρησιμοποιήστε τους αντίχειρές σας για να ασκήσετε πίεση για να εκφράσετε κολλήσεις γύρω από το κεφάλι και το πρόσωπό σας. Θα γλιστρήσετε στα καταφύγια, στα ιγμόρεια και στην προετοιμασία του λαιμού σας.
Υποσχεθείτε ότι δεν πιέζετε υπερβολικά. Θα πρέπει να είστε σύμφωνα με τον τρόπο με τον οποίο απαντάτε σε ένα αυτο-τρίψιμο. Λόγω του καταστροφικού άσκοπα σκληρού, αφήστε λίγο. Σε περίπτωση που αισθάνεστε ότι δεν πιέζετε αρκετά, απλώς πιέστε κάπως ακόμα πιο ενθουσιωδώς.
Υπάρχουν συντεταγμένες τρίψιμο σημείου πίεσης που μπορείτε να σκεφτείτε. Ένα χαλαρωτικό τρίψιμο δεν χρειάζεται να συμβεί μόνο στο κεφάλι σας. Μπορείτε να τρίψετε το πίσω μέρος του χεριού σας ή το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Δείτε αυτό το οστό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας που είναι ίσιο πάνω από το ερείπιο του λαιμού σας. Μετακινηθείτε πραγματικά περισσότερο από ένα εκατοστό κάτω από αυτό και τρίψτε την πλάτη για πέντε λεπτά με τους αντίχειρές σας. Θα προσπαθήσετε να δείτε την καταπόνηση να φεύγει από το σώμα σας. Στο πίσω μέρος του χεριού σας, ζυμώστε μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μετακαρπίου οστού.
Αν υποθέσουμε ότι αισθάνεστε ότι η ημικρανία σας αυτοκαταστρέφεται, σταματήστε αμέσως. Στην περίπτωση που οι εγκεφαλικές σας δυστυχίες συμβαίνουν τακτικά, υποσχθείτε ότι θα εμπιστευτείτε έναν ειδικό που θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτάσετε στην προετοιμασία του τι προκαλεί την ημικρανία σας.
Όπως μπορεί να είναι αναμφισβήτητο, το τρίψιμο της πλάτης είναι εκπληκτικό στη διάθεση των εγκεφαλικών πόνων και παρά τη μείωση της πίεσης και της τρομερότητας. Συνήθως, κάποιος πηγαίνει σε ένα γραφείο ή ER για εγκεφαλικό βασανιστήριο. Οι ημικρανίες είναι τόσο βέβαιοι ότι η βιομηχανία παυσίπονων χωρίς ιατρική συνταγή λαμβάνει αξιόπιστα 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Οι οικονομίες χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια εξαιτίας των χαμένων εργάσιμων ημερών που σκέφτονται τις εγκεφαλικές δυστυχίες. Με ένα χαλαρό τρίψιμο της πλάτης, για παράδειγμα, μια αυτοαπασχόληση, μπορείτε να ξεφύγετε από το να είστε αξιολόγηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.